Reparații Centrale Termice

Efectuăm reparații centrale termice si montaj centrale de toate tipurile și dimensiunile. Indiferent de tipul de centrală termică pe care îl aveți, suntem echipa potrivită pentru a vă ajuta să o repuneți în funcțiune. De asemenea, suntem pregătiți să răspundem la solicitările dumneavoastră de urgență și să intervenim în cel mai scurt timp posibil pentru a remedia problemele cu centrala dumneavoastră termică.

În plus, oferim și servicii de întreținere preventivă pentru centralele termice. Prin efectuarea unei întrețineri regulate, putem identifica problemele înainte ca acestea să se agraveze și să provoace defecțiuni majore. Acest lucru poate ajuta la prevenirea costurilor suplimentare și asigură buna funcționare a centralei termice.

Echipa noastră de specialiști este bine pregătită și echipată cu cele mai bune instrumente și tehnologii pentru a face față oricăror probleme întâmpinate de sistemul dumneavoastră de încălzire. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și satisfacție clienților noștri.

reparații centrale

Service Centrale Termice

Suntem specializați în oferirea serviciilor de reparații centrale termice de toate tipurile și modelele, pentru a vă asigura că aveți un sistem de încălzire sigur și eficient în casa dumneavoastră.

În calitate de experți în domeniu, înțelegem că o centrală termică care nu funcționează corect poate fi o problemă majoră. De aceea, oferim servicii rapide și eficiente de reparații centrale termice, pentru a vă asigura că aveți o casă caldă și confortabilă în orice moment.

Indiferent de tipul de problemă întâmpinată de sistemul dumneavoastră de încălzire, echipa noastră de tehnicieni specializați este bine instruită și echipată pentru a identifica rapid problema și a efectua repararea necesară. De la înlocuirea pieselor uzate sau defecte la remedierea problemelor de funcționare, suntem aici pentru a vă oferi servicii de reparații centrale de înaltă calitate și soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră.

Servicii Italflo

Vă oferim cele mai bune servicii de reparații centrale termice, astfel încât să puteți fi siguri că sistemul dumneavoastră de încălzire va funcționa în cel mai bun mod posibil. De asemenea, suntem pregătiți să intervenim în situații de urgență și să vă oferim soluții rapide pentru a vă asigura că aveți o casă caldă și confortabilă.

În plus, oferim și servicii de întreținere preventivă pentru centralele termice, pentru a vă ajuta să preveniți problemele majore și costisitoare pe termen lung. Prin efectuarea unei întrețineri regulate a centralei termice, putem identifica problemele înainte ca acestea să se agraveze și să provoace defecțiuni majore, ceea ce poate ajuta la prevenirea costurilor suplimentare și la asigurarea bunei funcționări a centralei termice.

Montaj Centrale Termice

Montajul centralelor termice variază în funcție de tipul acestora. În general, montajul unei centrale termice este o lucrare complexă și trebuie efectuată de către un specialist calificat. Iată câteva exemple de montaj al centralelor termice:

Montaj centrale pe gaz

Această operațiune implică instalarea centralei termice pe un perete stabil și bine fixat, conectarea la alimentarea cu gaz, la sistemul de evacuare a gazelor de ardere și la sistemul de distribuție a apei calde și a agentului termic. Este necesară instalarea unor elemente de siguranță, precum supape de siguranță și senzori de fum.

Montaj centrale pe lemne

Această operațiune implică instalarea centralei termice într-un spațiu bine ventilat și cu acces facil pentru încărcarea cu combustibil. Este necesară instalarea unor elemente suplimentare, precum un sistem de evacuare a fumului și un sistem de alimentare cu aer, pentru a asigura o ardere eficientă și sigură.

Montaj centrale electrice

Aceste centrale nu necesită combustibil și sunt mai ușor de instalat decât cele pe gaz sau pe lemne. Montajul constă în instalarea centralei într-un spațiu bine ventilat și conectarea la rețeaua electrică și la sistemul de distribuție a apei calde.

Alegerea corectă a centralei termice în funcție de suprafață

Centrale pe gaz  Capacitate de încălzire (Kw) Suprafață Recomandată (mp)
18-24 Kw 0-160 mp
26-28 KW 160-200 mp
30-32 Kw 200-250 mp
45-50 Kw 250-350 mp
51-55 Kw 350-400 mp
70-75 Kw 40-500 mp
>75 Kw >500 mp
Centrale
electrice
4-10 Kw 20-85 mp
11-20 Kw 100-150 mp
21-35 Kw 155-250 mp
>35 Kw >255 mp

Mentenanță Centrale Termice

Întreținerea regulată a centralelor termice este esențială pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de încălzire va funcționa în siguranță și eficient pe termen lung. Echipa noastră de specialiști în mentenanța centralelor termice vă poate ajuta să mențineți sistemul dumneavoastră de încălzire în cea mai bună stare posibilă.

Mentenanța centralelor termice implică o serie de activități pentru a verifica starea și funcționarea sistemului de încălzire. Aceste activități pot include:

Curățarea și verificarea componentelor centralei termice:

În timpul utilizării, centralele termice pot acumula murdărie, praf și alte depuneri care pot afecta eficiența sistemului. Este important să curățați periodic componentele centralei termice și să verificați starea filtrelor și a altor componente.

Verificarea și reglarea presiunii apei

Presiunea apei din sistemul de încălzire poate afecta funcționarea centralei termice. Este important să verificați periodic presiunea apei și să o reglați, dacă este necesar.

Verificarea și curățarea sistemului de evacuare a gazelor de ardere

Sistemul de evacuare a gazelor de ardere poate fi blocat de murdărie, zgură sau alte depuneri, ceea ce poate duce la defecțiuni și probleme de siguranță. Este important să curățați periodic sistemul de evacuare a gazelor de ardere și să verificați starea elementelor de siguranță.

Verificarea și curățarea sistemului de distribuție a apei calde și a agentului termic

În timpul utilizării, sistemul de distribuție a apei calde și a agentului termic se poate acoperi cu depuneri și sedimente, ceea ce poate reduce eficiența sistemului. Este important să curățați periodic sistemul de distribuție a apei calde și să verificați starea componentelor.

Înlocuirea pieselor uzate sau defecte

Piesele centralei termice pot suferi uzură sau pot fi afectate de factori externi, ceea ce poate duce la defecțiuni și probleme de siguranță. Este important să verificați periodic starea componentelor și să înlocuiți orice piesă uzată sau defectă.

În general, este recomandat să efectuați o mentenanță periodică a centralei termice, cel puțin o dată pe an. Este important să apelați la un specialist calificat și cu experiență în mentenanța centralelor termice, pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de încălzire va funcționa în siguranță și eficient.

Pe lângă beneficiile evidente ale menținerii sistemului dumneavoastră de încălzire în cea mai bună stare posibilă, o mentenanță regulată poate aduce și alte beneficii, cum ar fi:

Reducerea costurilor de energie

O centrală termică bine întreținută va funcționa mai eficient, ceea ce poate duce la reducerea costurilor de energie. Dacă centrala termică este murdară și componentele sunt uzate, va trebui să consumați mai mult combustibil sau energie electrică pentru a încălzi casa.

Prolongarea duratei de viață a centralei termice

Mentenanța regulată poate preveni uzura excesivă și defecțiunile premature ale componentelor, ceea ce poate prelungi durata de viață a centralei termice.

Asigurarea siguranței

Mentenanța regulată poate preveni defecțiunile care pot duce la probleme de siguranță, cum ar fi scurgeri de gaz sau probleme de evacuare a gazelor de ardere.

Funcționarea corectă a centralei termice

O centrală termică bine întreținută va funcționa corect și va furniza apă caldă și căldură în mod constant. Dacă centrala termică nu funcționează corect, există riscul de a fi nevoie să apelați la reparații costisitoare sau chiar să înlocuiți centrala termică în întregime.

Menținerea garanției

Unele companii de producție a centralelor termice oferă o garanție pentru produsele lor, însă aceasta poate fi anulată dacă nu se efectuează mentenanța regulată. Prin urmare, mentenanța regulată poate ajuta la menținerea garanției și la evitarea costurilor suplimentare în caz de defecțiuni sau neplăceri.

Concluzie

Efectuarea unei mentenanțe regulate a centralelor termice este esențială pentru menținerea performanțelor și a siguranței acestora, precum și pentru reducerea costurilor de energie. Este important să apelați la un specialist calificat și cu experiență în mentenanța centralelor termice pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de încălzire va funcționa în siguranță și eficient.

Oferim servicii de mentenanță pentru toate tipurile de centrale termice. Echipa noastră de specialiști în mentenanța centralelor termice este pregătită să vă ajute să mențineți sistemul dumneavoastră de încălzire în cea mai bună stare posibilă. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și cum vă putem ajuta să mențineți sistemul dumneavoastră de încălzire în cea mai bună formă posibilă.

Contact

Nu ezitati sa ne contactati telefonic pentru orice intrebare sau nelamurire.

Telefon Mobil
0767 060 072

Adresa: Strada Vatra Dornei 4, Sector 4 București

Suna acum